Wednesday, February 9, 2011

TIRED DAY

memang hari Rabu ni hari yang teramat sangat memenatkan.. dengan koko lagi. jadual sangatlah padat.. dari pagi keluar, subjek Engineering Surveying1, buat levelling kat luar kampus, then da sampai ke station 7 boleh pula baru perasan ada salah.. haiyak! sumpah pagi tadi memang aku hangin satu badan ok! rasa macam nak memaki hamun pun ada gak.. but still bersabar yeah, so da salah buat lah semula.. after kelas Engin, kelas CTU pulak, habis kelas CTU balik bilik, buka tudung, terus baring then tidur! hah sempat lagi mimpi tuh. haha.. kul 2 pula kelas Cadastral Surveying1.. pusing satu UiTM semata2 untuk pasang piket.. last2, group aku punya station yang tak sempat nak pasang piket.. terbaik kan? da habis kelas, aku dengan Ain n Iqa lepak lak kat PI untuk sampai asar, da siap2, solat terus pergi koko.. hah nasib je la start hari ni da tak ada da kawad2 bagai ni! haha memang bahagia sikit lah kan.. tak ada da la kaki aku nak kena terhentak sana, hentak sini.. sakit la weyh! oh niat ni nak buat report Engineering sebab Jumaat ni aku akan join mendaki gunung bubu! oh yeah babe! tak sabar2 ok! esok baru taklimat penuh kot.. last minit baru dapat join.. macam2 benda lah aku tak ada ni.. then KISAH PULAK AKU kan? haha.. esok kelas start kul 11, wah! lagi bahagia! haha.. badan da letih, then bubye!

mirsya

2 comments:

  1. relax sudah...kata nk jdi budak survey...pnat 2 pkra biasa ar..hahahah

    ReplyDelete