Wednesday, December 15, 2010

PROMOTE2!!!

hyehyehye!!! here i come back babe!! aww!! well, pelik? apa yang aku nak promote ni??? hah teka teka && teka babe! ok da malas? fine aku pon malas gak! HAHA.. ok2, abaikan mukadimah kat atas ok.. actually saya mahu PROMOTE 2 blog sekali gus! 2 sekali??? yela, 2 je, tak banyak ok.. actually 2 blog ni baru sangat2 dilancarkan(eceh! ayat tak leyh blah! HAHA) first blog is my lil sis! ni yeah linknya.. && second blog is Nad, she my classmate.. eceh kaw Nad, sudah pandai ok! hehe.. well ini linknya.. hah2!!! nak click la tuh, nak click la tuh! haha.. click la if TAK MALU, && lagi TAK malu if korang follow... eceh2, saja la tuh nak tambah kan follower kan? HAHA.. biasa la, ada orang buat blog untuk tambah kawan kan.. macam aku, buat blog untuk share macam2 jenis story dengan korang (if ada yang membacalah), plus nak jugak tambah member kan.. musuh??? syhuu syhuu syhuu pergi main jauh2.. jangan datang sini lagi k.. (bajet macam ada je musuh kan) HAHA. ok da penat menaip, so enjoy youself yeah..

mirsya

2 comments:

  1. sgt2 best..well,bgos gak ngku diri kaw sengal kan..TERbaik la..

    ReplyDelete