Sunday, November 14, 2010

SIBLINGS

bila boring, aku makan, asal makan je, mesti sebab aku boring.. hah itu lah aku since sampai rumah hari Jumaat baru2 ni.. well, cuti sem kan, sebulan lebih lak tuh.. haiyakk!!! memang boleh GEMUK aku! huh! haha.. lagi boring bila balik2, adik beradik yang lain tak ada kat rumah.. just tinggal aku dengan ibu && ayah.. ok fine! i need my siblings.. miss them so much! pelik kan, kenapa aku tinggal sorang.. ok yang abang aku ni balik esok, sebab dia ada hal la kan.. adik perempuan aku lak pun maybe balik esok or Selasa, yang adik laki aku, malam ni baru dia balik.. haishh.. bayangkanlah since Jumaat malam until now aku da macam anak tunggal la pula kan.. ingat kan best la sangat kot2 jadi anak tunggal, tapi macam HARAM~.. langsung tak best.. biarlah ramai adik beradik, as long as aku tak merana kebosanan.. pelik la, macam mana lah korang yang anak tunggal tuh boleh hidup without siblings yang lain? tak bosan ke apa? mana taknya, tak ada siapa yang nak aku nyakat or nyakat aku. ok tak apa, malam ni sudah ada teman, adik laki aku, Aqil balik.. budak kecik ni la aku rindu, rindu nak gurau2 dengan dia.. yang Atie(adik perempuan) rindu gila nak story macam2 kat dia.. if dulu, asal dia balik sekolah je, hah kitorang duduk la dalam bilik berjam2 then sembang la macam2.. weyh best oh! haha.. so itu je yang aku nak membebel kan hari ni.. ada lahi benda nak bagi korang baca, aku tulis kat sini yeah.. btw, sayang gila la kat korag2 yang always always && always visit blog kesayangan aku ni k.. thanks so much darling~.. 1 kiss for you! mmuuuuaah! haha

mirsya

2 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete