Saturday, November 27, 2010

JPA SPLASH

well seperti yang telah dijanjikan, aku nak upload gambar2 yang aku ada sepanjang kem JPA Splash di Nur Lembah Lenggong, Perak yang telah mengakibatkan muka aku jadi burn! haha.. malas nak type panjang2, plus korang bukan nak baca sangatkan, so tengok je la gambar2 ni..

group aku!
TULIP TERHEBAT!

Hyperactiv yang sangat hyper la!
group yang kejap ada kejap tak ada..
hanya kami saja yang paham.
hahaha

 malam kebudayaan..
mak dan ayah yang aww! sweet ok!

 Teratai group!

Lily group!

   confident water test  before berakit..
dalam kolam memancing..
haha

komander2 JPA yang sangat sempoi plus sporting ok!

 barisan peserta & AJK JPA Splash

jambatan goyang2..
haha..
seram sungguh bila lalu jambatan ni after flying fox & river crossing aktiviti

 atas rakit ok!

flying fox time!

 see, Sungai Perak..
tempat kami berakit..
dengan air yang sangat deras..

bila Ridhz & Alip bersatu,
jadilah 'bapok' nya!
haha
 malam kebudayaan..
lelaki Rusia(berjaket) sedang memilih pasangan 'BAPOK'
haha
terbaik, dua2 bapok pakai spec!
berenang ingin ke tebing kolam

 group apa tah..
gila susah kot nak sebut nama group ni..

 keadaan bendara Tulip afta rakit

atas rakit!
sila jealous!

 flying fox..
aku dengan Ani..
tah cam mana tah boleh berpusing. 
sumpah kelakar gila!
see, rakit kami kena buat sendiri..
semangat tuh aku ikat rakit!
haha


mirsya

4 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. gile kau..tergelak aku pasal statment BAPOKK..haha

    ReplyDelete
  4. hahaha..mmg menjadi gila kot bapok kowg tuh.bhaha

    ReplyDelete