Friday, December 3, 2010

OH NO!

oh no? apakah?? ok, guys.. hari tuh ada num yang tidak dikenali mesej kat num celcom aku.. bila ditanya siapa, dy cam nak touching2 lak dengan aku kan. then cakap nak kenal. memang TAK la kan.. pastu dia cakap dia dak UiTM.. eyh2, kisah pulak aku kaw budak UiTM ke pe kan.. then tadi num 017 juga tidak dikenali mesej lak num maxis aku.. haiyakk.. bila ditanya mana dapat number aku, dia cakap aku bagi kat myspace.. WTF!!! myspace pun da lama aku tak on, ni kan pulak aku nak bagi number aku kat orang yang aku tak kenal kan.. da mesej2, dia call.. aku angkat, then aku tanya dia dok mana, then dia cakap dia dok Tasik Putri kot..(tah, tak ingat) terus aku cakap tak kenal and aku off.. erm aku PALING2 MENYAMPAH bila korang2 yang aku TAK KENAL dok MENYEMAK dalam life aku.. weyh, aku tak bata' kot nak kenal2 dengan korang2 yang tetiba wujud dalam life aku, apatah kan lagi if korang ni laki.. huh! laki sangat2 menyusahkan plus selalu buat life aku jadi huru hara.. so, tak kisah la if korang tuh laki ke, perempuan ke, if aku tak kenal, tak perlu lah TERHEGEH2 nak masuk dalam life aku ok.. sebab aku sangat2 lah TAK BERMINAT! nak2 lagi if korang ada kaitan dengan person2 yang aku BENCI.. so harap paham2 la k.. tq! peace no war!

mirsya

2 comments:

  1. hahha.. stalker.
    jgn layan langsung walau 1 msg >.<

    ReplyDelete
  2. haha..mmg tak..but suka cari pasal..hahaha

    ReplyDelete