Wednesday, September 8, 2010

BERBUKA WITH ASET!!

well guys, hari Ahad baru ni, aku dengan beberapa ex-classmate 4/5 Aset 08/09 telah berbuka bersama2 di rumah cikgu kesayangan kami, iaitu Cikgu Razak.. actually ni semua plan Timah, tup2 dia yang tak ada time tuh kerana keretapi yang di naiki beliau telah stuck di mana tah! sangat kasihan pada beliau yeah. hehe.. gambar tak banyak yang di amek, sebab tah macam tak ada mood nak bergambar.. 

harap kalian tidak merenung gambar ini lama2, kerana boleh mengugat iman di bulan Ramadhan ini..

Fik, Raz & Shuk

Raz, Aus, Ikin & Shuk
Shuk, Sara, Ikin & Aus
the ending!
miss u guys!

notes : pic credit by Sara


mirsya

No comments:

Post a Comment